Wat is Regenesis?

Regenesis betekent letterlijk: terug naar de oorsprong of opnieuw geboren worden.regenesis3
Regenesis therapie is een behandelwijze die op een natuurlijke manier het zelfhelend vermogen versnelt, activeert en versterkt.
Het werkt vanuit het principe van het celgeheugen. Door gebruik te maken van de Blue Dot Energy,
een oerenergie die zich in al onze lichaamscellen bevindt, wordt de energie in je eigen lichaam versterkt. 

Een behandeling activeert en stimuleert het celgeheugen waardoor de cellen opnieuw naar hun gezonde oorspronkelijke situatie terug gezet worden.  Regenesis is enigszins te vergelijken met acupunctuur maar zonder naalden. Er wordt echter niets gemanipuleerd, gekraakt of gedraaid. Het lichaam gaat nooit over zijn eigen grenzen heen.

Doordat de eigen energie geactiveerd en gestimuleerd wordt, komt het zelfhelend proces op gang en beïnvloedt het zo iedere cel in het lichaam. Omdat elk lichaamssysteem, zelfs iedere wervel, in verbinding staat met een orgaan en een gedragspatroon, werkt een Regenesis behandeling tot op een heel diep niveau door, zowel lichamelijk als geestelijk. Het lichaam is weer in staat om de natuurlijke balans aan te nemen waardoor klachten verdwijnen. Regenesis is geenszins een vervanging van de reguliere geneeskunde, maar eerder waardevolle aanvulling omdat het de effectiviteit van bestaande behandelingen versterkt.

Wil je graag onze nieuwsbrief ontvangen?
Please wait